Metro varmvattenberedare

Sponsrade länkar

Huvudmannen för varmvattenberedarna från Metro är det danska bolaget Metro Therm AS, som i Sverige har säte i Kalmar och går under namnet Metro Therm AB. Varumärket tillverkar i vårt tycke varmvattenberedare av hög kvalitet.

Metro logotyp
Logotyp för varumärket Metro

Sponsrade länkar

Varumärket Metro står värd för många populära modeller av varmvattenberedare och genomströmningsberedare. Märket är även ledande inom tillverkning av ackumulatortankar, avfuktare och sol- och pelletsbrännare.

Ett brett urval av mångsidiga varmvattenberedare

Bland de elektriska tankberedarna återfinns produkter med följande modellbeteckningar:

  • Metro Minett – den minsta i raden av tankberedarna från Metro. Denna nätta varmvattenberedare har en tankvolym på mellan 15 och 35 liter. Den minsta modellen genererar ca 30 liter kroppsvarmt tappvarmvatten, medan den större genererar uppemot 70 liter.
  • Metro Sånett – en fyrkantig varmvattenberedare med mellan 33 och 55 liters tankvolym. Beredaren lämpar sig väl för fritidshus och mindre villa- och lägenhetshushåll. Beredaren är försett med ett värmeelement i skyddstub, som klarar alla vattentyper tack vare det faktum att det aldrig uppstår direktkontakt mellan värmeelementet och vattnet.
  • Metro Cabinet – en väggmonterad tankberedare som finns för både stående och liggande montering. Tankvolymen varierar mellan 60 och 110 liter, vilket innebär att storleken passar mindre familjer och villahushåll med dusch.
  • Metro Modul – en stor varmvattenberedare som lämpar sig för villahushåll med ett stort antal familjemedlemmar och bubbelbadkar.
  • Metro Minex – en av få riktigt konkurrenskraftiga genomströmningsberedare som finns på den svenska marknaden. De tre modellerna tillverkas med effekter på 3.5, 11 och 18 kW.

Varmvattenberedarna från Metro håller en hög detaljkvalitet och reservdelsutbudet är fullgott på den svenska marknaden. Däremot är möjligheten att köpa valfritt korrosionsskydd begränsat i fråga om somliga beredarmodeller.

Varmvattenberedarna från Metro håller hög kvalitet och har ett utvecklat servicenät.